13.11.2020.

Virtualni dnevi odprtih vrat EU projektov

Javna ustanova za upravljanje z zavarovanimi naravnimi območji Krapinsko-zagorske županije sodeluje na spletnem izobraževalno-zabavnem dogodku z naslovom “Virtualni dnevi odprtih vrat EU projektov”, ki ga organizirajo ministrstvo za regionalni razvoj ter EU skladi. Na posebej za ta dogodek ustvarjeni platformi boste med 13. in 22. novembrom 2020 kot virtualni obiskovalci lahko sodelovali pri različnih oddajah, delavnicah, predavanjih, virtualnih sprehodih ter zabavno-izobraževalnem programu, pri čemer boste imeli priložnost osvojiti številne nagrade.

Javna ustanova na dogodku sodeluje s kratkimi videofilmi, izdelanimi v okviru multimedijskih gradiv v sklopu projekta Interreg SI-HR Vezi narave, ki prikazujejo projektna območja: reko Sotlo, Narodni park Risnjak, reko Kolpo, Krajinski park Radensko polje in kanjon Kamačnik. Ob tem so v njih predstavljene tudi dejavnosti, ki so bile v okviru projekta Vezi narave izvedene na navedenih območjih. Avtor videofilmov je Mario Jurina.

Videofilme si lahko ogledate v Videoteki na povezavi: https://dov2020.strukturnifondovi.hr/Home/Index.

Dogodek je del širše kampanje Evropske komisije, imenovane “EU v moji regiji”, katere namen je obveščanje prebivalstva o projektih, sofinanciranih iz sredstev EU.

Koledar ‘Bodi vez z naravo 2021’

  ZRSVN je v okviru projekta Vezi narave napisal in […]

19.11.2020.

Virtualni dnevi odprtih vrat EU projektov

Javna ustanova za upravljanje z zavarovanimi naravnimi območji Krapinsko-zagorske županije […]

13.11.2020.

Brošura ‘Dnevni metulji Risnjaka’

  V okviru projekta Vezi narave je Narodni park Risnjak […]

12.11.2020.

Pregled gnezdišč za rogače v Obsotelju

  Jeseni 2018 je ZRSVN na 50 lokacij v Obsotelju […]

04.11.2020.